Results 1 to 6 of 6

Thread: Where can I report bugs?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Switzerland
    Posts
    3

    Where can I report bugs?

    Hi together

    I try to use "EpisodeSync" wiht two devices (Samsung Galaxy S Advance; Samsung XCover 2). I discover some bugs. Where can I report bugs?

    Greetings
    kingli

  2. #2
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    UK (BP Team member from Jun 2012 to Mar 2017), http://blog.juwlz.co.uk/
    Posts
    4,169
    Right here please.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    I'm getting a webpage not available with my activation link,
    https://feedsync.beyondpod.mobi/beyondpod/emailVerify? ...

  4. #4
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    UK (BP Team member from Jun 2012 to Mar 2017), http://blog.juwlz.co.uk/
    Posts
    4,169
    It seems that your email client or browser is truncating the activation link for your EpisodeSync registration, so that the expected parameters at the end of it are missing.

    You could try opening the link on the desktop using a desktop e-mail client or browser (i.e. using a different method than the one you've already tried).

    Note that the verification links expire after some period of time so if the link has expired you may need to try to create the same account again.

    HTH
    Julie

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Bug report.

    I have Nexus 7 2013 and Galaxy S3 running up to date BeyondPod apps.

    My Nexus 7 continues to report my clock is not showing the correct time, therefore the sync will not work.

    My clock(s) are all on time and in sync using the VZN system to automatically update time.

    Suggestions?

  6. #6
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    UK (BP Team member from Jun 2012 to Mar 2017), http://blog.juwlz.co.uk/
    Posts
    4,169
    This is not something we've seen with our own Nexus 7s.

    Where are you seeing the error about your clock not having the correct time?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •