Results 1 to 5 of 5

Thread: Bluetooth in car broken in last version

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3

    Bluetooth in car broken in last version

    Suddenly bluetooth broke in the latest version of beyondpod. The player said playing, but I got no sound in the speakers. Rolled by to last version and it worked great. Please fix :-)

  2. #2
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    UK (BP Team member from Jun 2012 to Mar 2017), http://blog.juwlz.co.uk/
    Posts
    4,169
    Hi, and welcome to the forum.

    It may just be that some settings need changing.

    Google have made some changes connected with Bluetooth in recent versions of Android, and BP tries to make intelligent choices about how to send, based on Android version, but not all manufacturers implement the changes (Samsung for one), which breaks things unless the setting is changed manually.

    What device and Android version do you have? And what's the Bluetooth device that you're connecting to?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Hi. :-)

    I am running LG G2 with latest kitkat and connecting to a bmw 3-series 2013 model with updated software.

  4. #4
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    UK (BP Team member from Jun 2012 to Mar 2017), http://blog.juwlz.co.uk/
    Posts
    4,169
    Curiously StefanK has used BP on a Nexus5 (very similar to the LG G2, unless LG have done something quirky in the player) in that car, without problems.

    Could you have a look at "Publish Current Episode" in the Advance Settings? (Menu | More... | Settings | Menu (again) | Advanced Settings - it's in the Player Settings section, near the top.)

    If it's ticked, untick it, and if it's unticked, tick it. See if that makes a difference.

    Julie

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by juwlz View Post
    Curiously StefanK has used BP on a Nexus5 (very similar to the LG G2, unless LG have done something quirky in the player) in that car, without problems.

    Could you have a look at "Publish Current Episode" in the Advance Settings? (Menu | More... | Settings | Menu (again) | Advanced Settings - it's in the Player Settings section, near the top.)

    If it's ticked, untick it, and if it's unticked, tick it. See if that makes a difference.

    Julie
    Thank you, I'll try it tomorrow. It was unticked.

    Btw, seems that some episodes works and other do not..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •