Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 66

Thread: EpisodeSync Mostly Not Working

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21
    Hi

    Same for me here
    No more episode sync since .38

  2. #42
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21
    Anything about this issue ?

    No syncing since 15 september here, on both of my devices. This is since .38 release.

  3. #43
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    US
    Posts
    843
    I will have development look into this again.

  4. #44
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21
    Any news about this ?

    Episode sync is still down since 15 sept on my devices...

  5. #45
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    246
    I only have one device on BP now, but episode sync is working for me on .41 with no errors in the sync log.

    Pixel XL2 running Android Pie, although I have battery optimization off for BP, maybe that's why it's working for me?

    Also, I had sync errors when google transferred the app to my new Pixel. I had to log out then log in again and it's worked since. Maybe try that?

  6. #46
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21
    If I log out, log in it seems to make a sync, but there's no syncing between devices.
    I have 2 devices and nothing is synced between them, even after log out - log in in both devices.

  7. #47
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    Works on my Android 6 device but not on 7.1 or 8.

    So one of my phones keeps sending stuff to the server but none of my other devices care: Service Error 1, no value for type
    Last edited by narf; 11-09-2018 at 11:47 AM.

  8. #48
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Since today there is a new failure on episode sync:

    Sync failed! Service error: 500, The database 'beyondpodsyncwest' has reached its size quota. Partition or delete data, drop indexes, or consult the documentation for possible resolutions.
    Last edited by drmabuse; 11-29-2018 at 08:46 AM.

  9. #49
    Just want to add another data point that I'm facing the same error since yesterday. please help!

  10. #50
    I have this quota error also.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •