Results 1 to 6 of 6

Thread: .38 doesn't pause on power disconnect

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    104

    .38 doesn't pause on power disconnect

    I've had Pause on Power Disconnect enabled for years. With the .38 update it no longer works. I tried turning it off and back on, but that didn't help.

  2. #2
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    US
    Posts
    770
    Quote Originally Posted by dlynch View Post
    I've had Pause on Power Disconnect enabled for years. With the .38 update it no longer works. I tried turning it off and back on, but that didn't help.
    Hello,

    I am experiencing this issue as well. I have reported it to the development team. I will let you know if they request any further information from you.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21
    Hi

    Same issue for me since .38

  4. #4
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    US
    Posts
    770
    Hello,

    This has been fixed in v4.2.40 released to the playstore yesterday.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    104
    Just a heads up for now: this worked a couple of times, and then stopped working. I'll try to get a better handle on what going on and collect relevant logs.

  6. #6
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    US
    Posts
    770
    Quote Originally Posted by dlynch View Post
    Just a heads up for now: this worked a couple of times, and then stopped working. I'll try to get a better handle on what going on and collect relevant logs.
    I am unable to reproduce this issue in 4.2.40 like I did in .38 and .39. Is anyone else still having this issue in 4.2.40 besides dlynch?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •