Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 78

Thread: 4.2.38 pauses constantly

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    +1 on 4.2.40

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4
    Have sent logs as per above

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4
    And it seems to be playing a lot better after turning off the auto pause stuff

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4
    Settings-player settings-automatic pause or resume uncheck pause on headset disconnect. Fixed issue

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Boston area
    Posts
    858
    Ick, I count on that to stop playback when I get out of the car or turn off the earbuds. *sigh*

  6. #16
    BeyondPod Team
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    US
    Posts
    776
    Thank you to everyone who has sent logs. I have development looking into those logs to find the issue as to why playback keeps pausing still so they can find a fix.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    1

    Possible factor

    A little experimentation makes me think automotive Bluetooth is responsible for this problem, at least in my case. For real days, I was experiencing pauses every ten seconds while in my car, whether connected via Bluetooth to my car or my headset. When I would leave the car, or shut off the car systems, the pausing would stop. I turned off the Bluetooth feature in my car, and since then, I have only experienced pausing on my headset when I'm within range of other cars. Of course now I can't use the player on my car's Bluetooth, so I hope a fix will come through before long.

    Quote Originally Posted by KimW View Post
    Thank you to everyone who has sent logs. I have development looking into those logs to find the issue as to why playback keeps pausing still so they can find a fix.

  8. #18
    Same issue with .40 as everybody else. I got this reply from support after I sent in my logs:

    Thank you for reporting. Our developers have already found the issue and created a fix that will be included with the next release v4.2.41.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    8
    I have this problem too, and I have determined that it happens when switching wi-fi networks. I haven't managed to solve the problem though.

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    227
    .41 was released today, says it fixes this issue.

    I'll find out on my drive tonight, I can say for sure the notification stays active when you pause it....which is a huge improvement for me!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •